Братя Пепеч ООД

Фирма Братя Пепеч ООД е на пазара на селскостопански продукти повече от 15 години. През 1993 г. официално е основана от г-н Хасан Муса като първоначално дружеството е наименовано ЕТ Пепеч. Днес, фирмата е Братя Пепеч ООД и се управлява от г-н Хасан Муса и неговите двама сина – Севен и Севилен. В самото начало дейността на компанията е изкупуване, почистване и търговия на тиквени семки и слънчогледови семки.
С повишеното търсене на българските продукти в световен мащаб, г-н Хасан Муса осъзнава необходимостта да построи фабрика със съвременни машини и оборудване и да увеличи продуктовата гама.
Фабриката на дружеството е построена през 2008г. Разположена е в село Поройно на площ от 15 520 кв. м.
Разширяването на клиентската мрежа обуславя необходимостта от изграждането на още по-модерна и капацитетна линия за почистване на семена, която става факт през лятото на 2015 г. Новата производствена линия, изградена със собствени средства, е с дължина 37 м. и е разположена в новопостроено хале с размер 2 330 кв.м.
Братя Пепеч ООД предлага както сурови семки и ядки, така и печени и пакетирани за крайния потребител. Фирмата е специализирана в предлагането на тиквено семе дамски нокът, черен слънчоглед, шарен слънчоглед, бял слънчоглед, орех в черупка. Тези продукти се реализират в страната и се изнасят главно за страни от Близкия Изток, Северна Америка, Европа и други. Братя Пепеч ООД също предлага други продукти като белен слънчоглед, кориандър, фъстъци, боб, миксове за птички.
Дружеството разполага с производствена линия за печене и пакетиране на семки и ядки в опаковки за крайния клиент. Фирмата разполага с 30 буса и развива собствена дистрибуция в България и съседните страни.
През последните години този семеен бизнес се разраства и Братя Пепеч ООД добива популярност в България и в чужбина, като става основен фактор в пазара със семена и ядки.

За връзка с нас :
Братя Пепеч ООД
ул. Седма No. 1
общ. Дулово, село Поройно
Тел: +359 888 655 117
+359 886 277 718
+359 886 277 719
e-mail: sales@pepech.bg
e-mail: bratia_pepech@abv.bg
www.pepech.bg